Original_edited.jpg

Boost traject

3 maanden

Elke fanatieke sporter komt op een punt waar het allemaal niet meer zo makkelijk gaat als in het begin. Dit komt door de wet van de verminderde meeropbrengst. Dit houdt in dat je minder resultaten behaald naarmate je langer de sport beoefend. Speciaal hiervoor hebben wij het "Boost Traject" ontwikkeld. Gedurende 3 maanden gaan we samen aan de slag met het analyseren en aanpassen van jouw trainingsmethodes + voeding om zo opnieuw de juiste trainingsprikkels te behalen. Tijdens dit traject zal je merken dat periodisering en details in de oefeningen cruciaal zijn.

☑️ Complete trainingsanalyse

☑️ Personal training 2x per week

☑️ Voedingsplan voor 3 maanden

☑️ Meting elke maand

Vragen of interesse?

Transformatie traject

6 maanden

Het transformatie traject is speciaal ontwikkeld voor de personen die het roer om willen gooien, of je nou veel kilo's wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of zo droog mogelijk voor de zomer wilt worden. Tijdens dit traject gaan we 6 maanden aan de slag met jouw training en voeding middels een persoonlijk transformatieplan. Belangrijk hiervoor is dat je gemotiveerd bent en klaar bent om de stap te zetten. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat je een optimaal resultaat behaald.

☑️ Persoonlijk transformatieplan

☑️ Personal training 3x per week

☑️ Voedingsplan voor 6 maanden

☑️ Meting elke maand

Vragen of interesse?

Personal training

+

50% korting op je sportschool abonnement

Wij zien graag dat de motivatie er is om naast de personal training nog zelfstandig te trainen. Daarom krijg je 50% korting op een fitnessabonnement bij Koster Sportclub bij afname van een personal training pakket. De korting loopt zolang als je de personal training afneemt.​

De tarieven zijn te vinden op de website van Koster Sportclub via onderstaande knop